Sidor

torsdag 1 januari 2015

En liten årsreflektion & ett gott nytt år!


2014 har varit en berg-och-dal-bana till bok-och läs år för min del. Under våren och merparten av sommaren höll jag en relativt jämn och hög läshastighet, och hann med en hel del böcker. I augusti började dock mitt läsande dala då plugg började ta upp mycket av min tid, något som orsakat en lässvacka jag aldrig riktigt kommit ur under hösten. Gällande bloggen har den, tyvärr, bort prioriterats de senaste två månaderna av samma anledning. Jag hoppas hoppas hoppas dock verkligen att jag ska finna tid till att skriva här mer regelbundet framöver!

Under 2014 hade jag som mål att läsa omkring 75 böcker totalt, varav 10 skulle vara klassiker och 25  på engelska. Vad jag faktiskt läste var dock 54 böcker, varav 9 var klassiker och 22 på engelska. Jag är på inga sätt missnöjd med min läsning under det gångna året - jag vill inte se det som en ”prestation” utan som något jag gör för att jag älskar det. Men visst, jag ska inte sticka under stol med att jag önskar att jag haft och tagit mig tid att läsa mer. Jag hoppas dock på ett 2015 rikt på både böcker och annat; resor, chansen att få träffa nya människor och att fortsätta driva den här bloggen.

Jag önskar er all ett stort och varmt gott nytt år - och god fortsättning, som man säger. Hoppas på ett fantastiskt och händelserikt år, inte allra minst på bokfronten!

En mer omfattande bokårs-resumé och sammanfattning av mina bokmål 2014 kommer inom kort! 

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha en bra inställning när det gäller läsning! Lycka till med läsningen och allt annat 2015! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, man får försöka göra det bästa av det och minska lite på prestationskraven :) Tack, och du också!

      Radera

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!