Sidor

torsdag 22 augusti 2013

City of bones-premiär imorgon!


Imorgon - den 23 augusti - har The mortal instruments: City of bones premiär här i Sverige, och trots att jag sett trailern ett flertal gånger sedan den släpptes kan det ju knappast skada att göra det en gång till.
Filmen, som bygger på Cassandra Clares serie med samma namn utspelar sig i New York, och i huvudrollerna syns Lily Collins och Jamie Campell Bower, två riktigt duktiga skådespelare!Att döma av trailern ser det mycket lovande ut, och jag ser både längtar och ser fram emot att få se filmen - oavsett om det blir på bio eller inte! 

2 kommentarer:

 1. Det är nog inte en film för mig, jag är alldeles för lättskrämd...
  Sv: Sci Fi bokhandeln är fantastisk att gå runt och botanisera i. Där finns böcker inom Sci Fi (förstås) men även andra sorter, som Manga, Comics, skräck och mer ändå. De har oxå filmer och spel, brädspel och rollspel. Samt en del merchandise, som figurer, kläder, prylar. Det är nog den delen som lockar mina ungar mest, vi hade med oss en hel del hem... Och du, den finns som webbutik oxå, så du kan gå in där och titta! http://www.sfbok.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Har som sagt aldrig varit där, men tror bestämt att det får bli ett besök nästa gång jag åker till Göteborg :)

   Radera

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!