Sidor

lördag 10 augusti 2013

Vad läser jag just nu?


Nu är jag åter hemma igen efter en vecka som bortrest, och detta betyder att strömmen av inlägg kommer att återgå till det vanliga.
Idag tänkte jag svara på bokbloggsjerkans fråga, vilken denna helg lyder såhär; Vad läser du just nu?

Just nu råkar jag vara i läget mellan att ha avslutat en bok och att börja på en ny, dock har jag både tänkt och lite smått börjat läsa boken Det sista vi har är våra kroppar av Bob Hansson - så denna får bli svaret på frågan. Omslagstexten beskriver i kort som följer:

"En israelisk militär. En svensk fredsaktivist. En konflikt som inte verkar ha någon lösning och ett förhållande som går mot sitt obevekliga crescendo.
Det är grundförutsättningarna i det ödesdrama som utspelas mitt i en av vår tids mest förödande konflikter. Och i detta utkämpar Maria och Isra en egen kamp om kärleken. En kärlek som i likhet med alla andra tvingas söka sina egna svar."

7 kommentarer:

 1. Har bara läst Gunnar av Bob Hansson, men det blev ingen favorit, men han har ju fått många utgivna så det kanske bara är jag som har annorlunda smak :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är ju delad, men visst är det tydligt redan i början av boken att hans sätt att skriva utmärker sig - dock har jag aldrig läst något utav honom tidigare, så det ska bli spännande att se vad boken har att bjuda på!

   Radera
  2. Smaken är som baken delad.

   Radera
 2. Verkar vara en intressant bok.

  SvaraRadera
 3. Åh, Bob Hansson.. Inte läst någon av hans böcker men tycker om hans dikter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aldrig läst något utav honom tidigare, dikterna kanske är något att kolla upp dock!

   Radera
 4. Inte hört talas om den boken, tack för tips!

  SvaraRadera

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!