Sidor

tisdag 13 augusti 2013

Böcker till film år 2013


Halva året har förvisso gått, men detta betyder likväl inte att det är slut på bra böcker som blir till film, och här är fem utav de.
Redan nu i augusti har både Percy Jackson: Sea of Monsters, uppföljaren till filmen och boken Percy Jackson och kampen om åskviggen - samt The Mortal Instruments: City of Bones, en film baserad på succéboken med samma namn, premiär. Jag är riktigt sugen på att se båda två på bio, dock misstänker jag att det förmodligen bara kommer bli en... trailerna hittar ni hur som helst här och här.
Den 20 november går efterlängtade Hunger Games: Catching fire upp på biodukarna, med Francis Lawrence i regi, en film jag definitivt kommer att se. Slutligen kommer även andra delen av Hobbiten på bio den 11 december, och denna gång med titeln The desolution of Smaug (Smaugs ödemark) - samt Hundråringen som klev ut genom fönstret och försvann, vilken har premiär på juldagen. Kort sagt fem riktigt bra filmer att se fram emot det kommande halv-året!

Notis: Nu finns sidan "Böcker till film" i flikraden under headern, med en sammanställd lista över de mest aktuella kommande filmerna för 2013/2014 och framåt! 

1 kommentar:

  1. jag ska se 3 av dem, percy jackson, hobbit, och fatta eld:)

    SvaraRadera

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!