Sidor

tisdag 20 augusti 2013

The NOVL


På alla hjärtans dag lanserades NOVL av bokförlaget Little, Brown Books for young readers, en hemsida och tumblr ämnad att dela med sig av och sprida nyheter och liknande om Young Adult-litteratur.
Tidigare har förlaget publicerat ungdomsböcker av författare såsom Kristin och P.C Cast, Stephenie Meyer och Margaret Stohl för att nämna några - romaner och serier som slagit igenom stort och sålts många gånger om, samt översatts till bland annat svenska.

NOVL bjuder på allt ifrån gästinlägg skrivna av författare, boktrailers, videoklipp på kommande böcker och filmer, till spellistor inspirerade eller komponerade av böcker och författare - något som blir lite utav tjusningen och det roliga med hemsidan.
Manifestet lyder som följande till vänster, och visst känner jag igen mig och håller med om det allra mesta som står skrivet - böcker kan, bland mycket annat, verkligen vara livsomvälvande.
Slutligen är NOVL en härlig hemsida där man får ta del av behind the scenes-material i alla dess former, liksom redaktörernas och författarnas egna besatthet av både ungdomsböcker och litteratur i allmänhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!