Sidor

onsdag 18 september 2013

Serierna jag tittar på

Jag är egentligen relativt dålig på att titta på serier, med det inte menat att jag tycker det är tråkigt - tvärtom, jag uppskattar det mycket - utan att det är något som jag medvetet lägger långt ner på min prioriteringslista. Trots det finns det ett fåtal serier som jag följt och fortfarande följer, och dessa är;

Downton Abbey: En serie i vilken man får följa människorna på det stora godset Downton Abbey i England, från det år då Titanic sjönk till 1920-talet. Hittills har tre säsonger spelats in och sänts på SVT,  och ännu en är planerad till vintern - personligen älskar jag både handlingen och miljön, karaktärerna är välgrundade och serien är vackert filmad.

Gossip Girl: Jag hade sporadiskt sett på Gossip Girl i något år, när jag i vintras bestämde mig för att faktiskt ta tag i serien och se klart den. Någonstans på vägen lyckades jag även bli fast av intrigerna på Manhattan i New York och dess karaktärer - en härlig blandning mode, drama och chick-lit.

Vetenskapens Värld: Varje måndag sänds Vetenskapens Värld på SVT1, och jag brukar allt som oftast infinna mig framför tv:n för att följa programmet. Huruvida man kan kalla den en serie eller inte går att diskutera, hur eller hur tar de ofta upp saker värda att intressera sig för, rekommenderas!

Pretty little liars: Härom veckan började jag, liksom många andra redan gör, att titta på Pretty little liars. Serien innehar en härlig kombination av spänning och annat relaterat till huvudpersonernas liv - något som ständigt får en att vilja se mer.

2 kommentarer:

 1. Åh, fler som älskar Downton och PLL! :D

  Fast PLL blir lite väl tjatigt efter andra säsongen, men jag är fast. Kan inte sluta titta! :P

  Hittade för övrigt din blogg via bokbloggsjerkan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de bra - jag kan inte heller sluta titta!

   Radera

Är det något du undrar, vill du tipsa mig - eller kanske själv fråga om råd?
Känn dig fri och berättigad att fråga på, och så svarar jag i en kommentar på inlägget eller din egna blogg (länka)!